L' Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils forma part del projecte Bullipedia.
El cuiner Eduard
Xatruch , Cuiner i Propietari del restaurant Compartir membre del equip de la
Bullifundation va presentar el passat dilluns 10 de març de 2014, a l'Escola d'Hoteleria i Turisme
de Cambrils el projecte Bullipedia.
Un projecte que
pretén ser l’Enciclopèdia d'alta cuina del món occidental, cerca l'objectiu de
trobar un consens a nivell professional a nivell de classificació de producte,
tècniques, utensilis o receptes.
Per fer aquesta
recerca, cal obrir diverses vies de
treball, va explicar el mateix Xatruch.
Des de la Fundació
del Bulli s'ha demanat a les Escoles d'Hoteleria la seva col·laboració per la
investigació del producte, per mitja de grups de treballs format per alumnes
voluntaris. Aquests grups d'estudiants
seran coordinats per professors voluntaris dels centre, que vetllaran pel bon
funcionament del projecte, que parteix d'una recerca bibliogràfica de receptes
on intervingui l'ingredient escollit,
per la seva elaboració els alumnes tindran al seu abast el fons
bibliogràfic de l'UB.
Tota aquesta
informació i documentació de recerca
compilarà el que serà la Bullipedia, una eina de suport per al sector professional i docent que estarà a l'abast de
tothom.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada